Kinderen

Onze kerk vindt het belangrijk dat de kinderen en jongeren zich bij ons thuisvoelen. Daarom organiseren we tijdens onze diensten activiteiten voor alle kinderen, jong en oud. Hieronder vindt u een overzicht van onze activiteiten voor kinderen.

Oppas

Tijdens elke dienst staan wij klaar in de oppas voor de kleintjes tot 3 jaar. We beschikken over een mooie oppasruimte waar de kinderen lekker kunnen ravotten en waar ze op een speelse manier kunnen worden vermaakt. Zo kunt u met een gerust gevoel uw kind achterlaten en de dienst volledig meemaken. Ouders kunnen hun kinderen 15 minuten voor aanvang van elke dienst naar de oppas brengen waar ze worden opgewacht door een lid van ons oppasteam. De kinderen hebben daar alle ruimte om met elkaar te spelen en bezig te zijn. Ook lassen we elke keer een pauze in voor een hapje en een drankje. Mocht een kind niet lekker in zijn of haar vel zitten, dan brengen we je natuurlijke meteen op de hoogte. Aan het eind van de dienst worden de kinderen opgehaald door hun papa of mama en daarna zorgen we ervoor dat het speelgoed wordt schoongemaakt en de vloer wordt gedweild. Zo is alles weer fris voor de volgende keer. 

Zondagschool

Tijdens de zondagochtenddienst is er een zondagschool voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. De zondagschool begint met het zingen van liedjes. Daarna maken ze op hun eigen leeftijdsniveau kennis met de verhalen uit de Bijbel. Op een speelse en toegankelijke manier maken de kinderen kennis met God en wat Hij doet. Daarna gaan de kinderen aan de slag met een knutselwerkje of een andere activiteit. 

"Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: 'Laat ze bij bij me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk God behoort tot aan wie is zoals zei.'"

Lucas 18:16