Evangeliegemeente De Deur Schiedam

Een lokale kerk met een wereldvisie

Covid-19 update!

Vanaf 1 juni zijn we weer gedeeltelijk open! Iedereen is van harte welkom. Om de huidige maatregelen in acht te nemen komen wij tijdens de diensten met maximaal 30 personen samen en houden wij anderhalve meter afstand. Als u een van onze diensten wilt bijwonen neem dan eerst contact met ons op.
Daarnaast kunt u de diensten blijven volgen via onze livestream. 
We hopen zo dat wij met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan het beperken van de verspreiding van het virus.  

Welkom op onze website!

Hartelijk welkom op de website van evangeliegemeente De Deur Schiedam. Wij zijn een enthousiaste en bruisende kerk in Schiedam, waar de kracht van God nog steeds mensenlevens verandert! Op deze website kunt u informatie vinden over de kerk en onze activiteiten. Kijk gerust even rond en mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We hopen u op een van onze diensten te ontmoeten!

Onze wekelijkse diensten:

Zondag 11:00

Zondag 18:00

Woensdag 19:30

Nieuw hier?

U bent van harte welkom op een van onze diensten. Onze diensten zijn modern en enthousiast ingericht met praktische prediking uit Gods Woord.

Kinderen?

Geen probleem. Elke dienst is er een oppas voor de kinderen tot 3 jaar. Zo kunt u met een gerust gevoel de volledige dienst meemaken.

Zondagschool

Tijdens de zondagochtenddienst hebben wij een zondagschool. Alle kinderen tot en met en met groep 4 zijn welkom. 

Translation

Translation is possible during all our services in English, Spanish or Papiamento. Please ask one of our ushers for assistence.

Over ons

Evangeliegemeente De Deur Schiedam is onderdeel van een ‘fellowship’ met meer dan 2400 kerken in 135 verschillende landen.

Contact

We staan altijd voor u klaar en komen graag met u in contact als u vragen heeft over onze diensten of over onze kerk. 

ONE80

One80events in Schiedam is dé plek waar je iedere zaterdag God kunt leren kennen door middel van live muziek, films en korte dramastukken. Tijdens onze One80-activiteiten draaien de muziek en de films om het evangelie van Jezus Christus. De ene week krijgen we funky muziek van een popband, de andere week kijken we een film met een christelijke boodschap.

Ik ben de deur: wanneer iemand door mij binnenkomt zal hij gered worden;

Johannes 10:9