Diensten

U bent van harte welkom om een van onze diensten te bezoeken op zondag om 11:00 en om 18:00 en op woensdag om 19:30. Op deze pagina vindt u informatie over wat u kunt verwachten tijdens onze kerkdiensten. Onze diensten zijn modern ingericht en duren ongeveer een uur en een kwartier. Er staan altijd mensen klaar om u te verwelkomen. Kom ook eens langs en ervaar zelf de levensveranderende kracht van God in uw leven tijdens onze diensten! 

20180218-IMG_4470

Voordienst

We beginnen de kerkdienst met een voordienst waarin wij God aanbidden met moderne liedjes die worden begeleid door middel van een band. Met de voordienst aanbidden wij God en richten wij onze hart en gedachten op Hem.

prayer-1308663_1920

Gebed

Daarna volgt een gezamenlijk gebed. De kerkdienst wordt geopend in gebed door middel van voorbede. We bidden voor de noden en gebedsverlangens van de kerk die door iedereen kunnen worden ingediend. 

Dienst, De Deur, Schiedam

Collecte

Na het gebed wordt de collecte opgehaald. Iedereen is vrij om hieraan deel te nemen. U kun tegenwoordig tegenwoordig ook digitaal via internet geven.

28633CD3-4102-490A-A6F3-EFA81C9E3F61 (1)

Preek

De preek wordt verzorgd door onze pastor. De prediking is vaak praktisch ingericht om ons te helpen in ons dagelijks leven. Na de preek is er een oproep. Hier wordt tevens de mogelijkheid gegeven om tot bekering te komen waar u Jezus kunt aannemen als uw Redder en Verlosser. 

Dienst, De Deur, Schiedam

Vertaling

Tijdens de preek wordt de preek ook vertaald naar het Engels, Spaans of Papiaments. U krijgt dan een koptelefoon op waarop de prediking live wordt vertaald, terwijl u gewoon in de zaal de dienst volledig kan meemaken. Vraag gerust iemand van de ordedienst om hulp.

20180218-IMG_4448

Na de dienst

Nadat de dienst is afgelopen sluiten we de dienst gezellig af met koffie en thee. We zijn een kerk die erg open is en als u voor het eerst bent willen we graag een praatje met u maken. 

Speciale diensten

Zeer regelmatig houden wij opwekkingsdiensten met pastors uit het binnenland of het buitenland. Dit is altijd een extra enthousiaste tijd. Hou voor de speciale diensten onze agenda goed in de gaten.