Activiteiten

Evangeliegemeente De Deur Schiedam is een enthousiaste en levendige kerk. Het is ons doel dat iedereen zich thuisvoelt in onze kerk en bij al onze activiteiten. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op deze pagina vindt u een overzicht over wat wij allemaal organiseren. Kijk gerust eens rond en we hopen u een keer te zien op een van onze activiteiten.

Dienst, De Deur, Schiedam

Diensten

Wij houden drie keer per week diensten. Zondag om 11:00 en 18:00 en woensdag om 19:30. U bent van harte welkom om een keer langs te komen!

OppasnNieuw

Oppas

 In de oppas staan we elke dienst voor u klaar om op uw baby te passen, zodat u de volledige dienst kan meemaken. Tot en met 3 jaar zijn alle baby’s welkom. 

IMG_1331

Kinderen

Tijdens de zondagochtenddienst van 11:00 is er een zondagschool voor de kinderen van groep 1 tot en met groep 4. Uw kind is van harte welkom in de zondagschool!

Tieners

Tieners

Iedere vrijdag om de twee weken wordt de Tienerclub georganiseerd voor alle tieners met verschillende activiteiten, zoals chillen, films kijken en bijbelstudies.  

ONE80

One80events in Schiedam is dé plek waar je iedere zaterdag God kunt leren kennen door middel van live muziek, films en korte dramastukken. Tijdens onze One80-activiteiten draaien de muziek en de films om het evangelie van Jezus Christus. De ene week krijgen we funky muziek van een popband, de andere week kijken we een film met een christelijke boodschap.